Appartement te BRASSCHAAT (2930)

€ 299.000

Fantastisch gelegen in hartje Brasschaat! Zicht op het gezellig, groen marktplein aan de kerk en vlakbij het park van Brasschaat, alle winkels op wandelafstand. Dit mooi, kwalitatief afgewerkt en ruim 2-SLPK appartement van ca. 100m², bevindt zich op de 1ste verdieping in een kleinschalig appartementsgebouw. Dankzij een gevelbreedte van maar liefst 10m, geniet u in de leefkamer en keuken van veel lichtinval en mooi uitzicht op het groene kerkplein van het Brasschaats centrum! De leefruimte is opgedeeld in een zit- en eethoek, voorzien van een massief eiken vloer en AIRCO. De open keuken heeft een ruim kookeiland en is volledig uitgerust met o.a. vaatwasser (Miele), gasvuur met 4 pitten en grillplaat, combi-oven (Siemens), ijskast, etc. Veel opbergruimte! De hoofdslaapkamer heeft ingemaakte kasten en AIRCO, is achteraan het appartement gelegen (rustig). De luxueuze en ruime badkamer is voorzien van een regendouche met massagestralen, dubbel lavabomeubel met spiegelkast en verwarmde handdoekdroger. De bureaukamer (of 2de volwaardige slaapkamer) is momenteel ingericht met een bibliotheek wand en bureau, alsook ingebouwde kastenwand. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine, droogkast en 2de ijskast of vriezer. Aparte WC. 2 privatieve kelderbergingen. Geen lift - parlofoon aanwezig. Inbraakveilige deur. Heel lage algemene kosten. Maak snel een afspraak, info@ccimmo.be of 0476/51.76.66
Calculator
Algemeen
Prijs
:
€ 299.000
Kadastraal inkomen
:
€ 504
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Bredabaan 292, 2930 BRASSCHAAT
Bewoonbare opp.
:
100 m²
Voorgevel
:
10 m
Beschikbaarheid
:
Bij de akte
Bouwjaar
:
1952
Omschrijving

Informatie appartement

Fantastisch gelegen in hartje Brasschaat! Dit mooi, kwalitatief afgewerkt en ruim 2-SLPK appartement van ca. 100m², bevindt zich op de 1ste verdieping in een kleinschalig appartementsgebouw. Dankzij een gevelbreedte van maar liefst 10m, geniet u in de leefkamer en keuken van veel lichtinval en mooi uitzicht op het groene kerkplein van het Brasschaats centrum! De leefruimte is opgedeeld in een zit- en eethoek, voorzien van een massief eiken vloer en AIRCO. De open keuken heeft een ruim kookeiland en is volledig uitgerust met o.a. vaatwasser (Miele), gasvuur met 4 pitten en grillplaat, combi-oven  (Siemens), ijskast, etc. Veel opbergruimte! De hoofdslaapkamer heeft ingemaakte kasten en AIRCO, is achteraan het appartement gelegen (rustig). De luxueuze en ruime badkamer is voorzien van een regendouche met massagestralen, dubbel lavabomeubel met spiegelkast en verwarmde handdoekdroger. De bureaukamer (of 2de volwaardige slaapkamer) is momenteel ingericht met een bibliotheek wand en bureau, alsook ingebouwde kastenwand. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine, droogkast en 2de ijskast of vriezer. Aparte WC. 2 privatieve kelderbergingen. Geen lift - parlofoon aanwezig. Inbraakveilige deur. Heel lage algemene kosten.

 

Indeling

  • Gezellige woonkamer, ingedeeld in een zit- en eethoek, met groen uitzicht op het kerkplein van Brasschaat. De ruimte is voorzien van airconditioning, alsook een massieve parketvloer en knappe moulures.
  • De open keuken is voorzien van een volwaardig kookeiland en uitgerust met kwalitatieve toestellen (Miele en Siemens) zoals o.a. een vaatwasser, grote ijskast, gasvuur met 4 pitten en grillplaat, dampkap, combi-oven en losstaande microgolf-oven. Voor gemakkelijk onderhoud is er een tegelvloer voorzien over de volledige oppervlakte van de keuken.
  • Grote slaapkamer (ca. 16m²) is achteraan het gebouw gelegen (rustig) en voorzien van airconditioning, ingebouwde kasten en TV-voorziening. Hier werd er gekozen voor een warme tapiplein en is er een vliegenraam voorzien.
  • Zeer ruime badkamer voorzien van geschakeerde, marmeren tegelvloer en mooie wandtegels. Uitgerust van een dubbel lavabomeubel met spiegelkast, grote regendouche met massagestralen en verwarmd droogrek.
  • Bureaukamer (of 2de slaapkamer) ca.16m² uitgerust met een bibliotheekwand met bureau en ingemaakte kasten over de volledige breedte. Gelegen achteraan het gebouw (rustig).
  • De inkomhal is voorzien van een massief eiken parket.
  • Ruime berging  op tegelvloer met voorziening  voor een wasmachine en droogkast. Plaats voor een 2de ijskast of vriezer. Lavabo aanwezig.
  • Aparte WC.

 

Extra's

  • Dit appartement is zeer goed onderhouden en steeds met kwalitatieve materialen gerenoveerd!
  • Over het gehele appartement zijn er plafond moulures geplaatst.
  • Lichte opfrissing is mogelijk (vloer opschuren en schilderwerken).

 

Algemene informatie

  • EPC = label C (geen renovatieplicht)
  • Elektrische keuring: conform bij de akte.
  • Asbestattest: asbestveilig.

 

  • Algemene kosten: 60 EUR/maand (blokpolis, verbruik en onderhoud gemene delen).
  • Privatieve meters voor gas, water en elektriciteit.

 

Gebouw

  • Statig gebouw bestaande uit een kelderverdieping, handelspand op de gelijkvloers en 3 verdiepingen met telkens 1 appartement.
  • Lift niet aanwezig.
  • Parlofoon aanwezig.

 

Ligging

  • Super gelegen in het centrum van Brasschaat met alle types van winkels, supermarkten, ... op wandelafstand.
  • Wandelafstand van het prachtige Park van Brasschaat! Uitzicht op t gezellige markplein aan de kerk van Brasschaat. Zeer groen
  • Makkelijk parkeren in de directe omgeving.
  • MOBISCORE: 8,7/10!

 

De informatie in deze prospect is ter informatieve titel: de kandidaat-kopers moeten hun eigen zaak maken van het verkrijgen, controleren en interpreteren van deze informatie.

 

EPC
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
CO2 uitstoot
:
5250 CO2/m²/jaar
EPC
:
284 kWh/m²
Unieke code
:
3222959
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Centraal gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
PVC
Comfort binnen
:
Moulure, Parket, Gepantserde deur, Dubbele beglazing, Veel lichtinval
Bestemming
:
Privé - ééngezins
Architectuur
:
Klassiek
Lasten
Gemeenschappelijke kosten
:
€ 0
Diverse kosten
:
€ 0
- Verbruik
:
€ 0
- Blokpolis
:
€ 0
Lasten eigenaar
:
€ 60
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat